André geeft de toekomst de ruimte

Met uitzicht op de skyline van Utrecht vertelde André Heuvelman met zijn prachtige muziek en een aanstekelijke kwetsbaarheid en enthousiasme zijn verhaal en daagde hij zijn toehoorders uit om op hun eigen podium te durven staan.

Door zijn nuchtere aanpak om te gaan voor wat hij in de muziek wilde bereiken, had Andre een bijzonder levensverhaal te delen.  

André geeft de toekomst de ruimte en zorgt ervoor dat dit hem en tevens anderen inspireert. Het was een genot om de combinatie van kwetsbaarheid met muziek te ervaren en hiervan deel te mogen zijn.

 

Een belevenis met impact

Ik heb Andre ervaren als een persoon die zich goed inleeft in de behoefte van je klant. Hij werkt vanuit zijn kracht en brengt met een combinatie van muziek en zijn eigen verhaal een belevenis met impact. Vanuit de terugkoppeling van het publiek tijdens ons event heb ik gehoord dat de combinatie van muziek en “food-for-thought”  echt iets met ze gedaan heeft.

Sparkling performance

Andre touched the hearts and minds of our senior leaders with his very personal story and fantastic music. His performance sparked personal reflection during our Leadership event.

Van regels naar raken

Onze stakeholdersbijeenkomst op 21 november 2017 stond in het teken van het presenteren van ons Koersplan 2017-2020. Met elkaar zijn we in beweging voor een goede toekomst. We wilden niet informeren door platte beleidsteksten rond te strooien, maar inspireren en verbinden. Dit deden we via muziek (Andre) en de verhalen van cliënten en medewerkers. Dit was een krachtige combinatie. Het raakte mensen.

Ons thema voor de middag was “Moed”. Samen gaven we er betekenis aan.  Daar zijn we mede dankzij de inbreng van Andre volledig in geslaagd. Hij nam ons mee in zijn persoonlijke verhaal en zijn muziek. Daarnaast hadden we hem gevraagd om de gehele middag te begeleiden, wat hij met verve deed! Voor hem een primeur. Hij had er moed voor nodig om dit te doen, kreeg ons vertrouwen en maakte er een prachtige middag van. Zijn afsluiting met de zin: “van regels naar raken“, staat inmiddels prominent in ons geheugen gegrift. 

Anders kijken, anders doen

Andre is behalve aardig, ook een gepassioneerd mens. Hij opende onze inspiratiesessie met een prachtig muziekstuk. Kippenvel! Daarna nam hij ons mee op zijn reis van kwetsbaarheid naar kracht door zijn persoonlijke verhaal te delen. Daarbij wist Andre de essentie van ons thema ‘anders kijken, anders doen’ op een inspirerende en pakkende manier te vangen in woord en muziek. Op indrukwekkende wijze wist hij ons te boeien en te binden. Hij is als geen ander in staat om met zijn persoonlijke verhaal anderen zelf te laten nadenken en ontdekken wat je kunt bereiken.Patrick-van-vugt-andre-heuvelman-corporate-events

Bijzondere opening

André Heuvelman was keynote spreker op de Dag voor Leidinggevenden in juni 2017. Hij ontroerde met zijn persoonlijke verhaal en wist snel verbinding te maken met de mensen in de zaal. Zijn afsluiting met de jonge trompettist Duco was prachtig. Het was een bijzondere opening van een geslaagde dag. corporate-events-andre-heuvelman

Veerkracht en kwetsbaarheid

Het was muisstil toen Andre tijdens onze strategiesessie optrad. Iedereen in de zaal luisterde aandachtig naar het mooie levensverhaal van Andre. De veerkracht die hij toonde en de manier waarop hij zich kwetsbaar opstelde waren zeer ontroerend, zeker toen hij ook nog eens afsloot met zijn prachtige muziek. Het was een samenzijn dat velen ons zich nog lang zullen herinneren.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin