Nooit oordelen voordat je er bent

Stel je voor: ik rijd afgelopen zaterdag uit Noord-Drenthe weg, waar ik de afsluiter was bij een spirituele bijeenkomst van de Stichting Innerlijk Besef. Ik rijd ‘s avonds naar mijn gig met the Live! B/ANDA IN Amsterdam-Noord om “Nachtgeluiden” in het Concertgemaal uit te voeren. Rijdend door Noord, tussen bedrijven en nieuwbouwwijken door, verlies ik in deze troosteloze omgeving langzaam de zin in een lekkere speelavond met mijn vriendjes.

Totdat ik aankom in het Concertgemaal. Weliswaar op een historische plek, aan de andere kant van het veld waar vroeger mensen werden opgehangen, maar jemig, wat een gave plek! De ontvangst, de mensen en de sfeer: wauw…

Weer wat geleerd: nooit oordelen voor je er bent! En op deze bijzondere plek heeft Govert (Styled4you) ook weer de prachtigste plaatjes geschoten:

nachtgeluiden Concertgemaal-9877nachtgeluiden Concertgemaal-9965nachtgeluiden Concertgemaal-9908