24 augustus 2020

Andre was te gast in de podcast Alles op Tafel van Ramon Roelofs (aka Charly Lownoise). Ze spraken onder andere over verbinding, kwetsbaarheid en de ruimte om te veranderen.

Luister de podcast >>> HIER <<<.

19 februari 2020

Op Radio 1 werd Andre in het programma Spraakmakers door Ghislaine Plag geïnterviewd over zijn nieuwe mindfulness experience Lay Downtown.

Luister het interview >>> HIER <<<.  

17 oktober 2019

Andre interviewde professor Erik Scherder over de impact van muziek op het brein. Muziek is niet alleen mooi om naar te luisteren, de wetenschap heeft bewezen dat ons lichaam gaat synchroniseren met de muziek waarnaar we luisteren. Hartfrequentie en ademhaling passen zich aan en creativiteit en het oplossend vermogen worden geactiveerd en dat heeft uiteraard een positieve impact op ons algehele gevoel van welbevinden.

Luister de podcast met Erik Scherder >>> HIER <<<.

7 november 2017

Betoverende ontmoeting. Een man en een vrouw. Een trompet en een piano Een betoverende compositie die niemand onberoerd laat.

Componist/pianist Marlies du Mosch en trompettist André Heuvelman maken met hun eerste gezamenlijke album ‘Enchantement’ een onuitwisbare indruk op de luisteraar. Met de release van het eerste nummer van hun album – the Traveler – is de toon gezet: de repetitieve patronen van de piano, gecombineerd met de eenzame klanken van de trompet voeren je mee, letterlijk op reis. Enchantement is het resultaat van een unieke samenwerking tussen twee muzikale zielsverwanten.

Marlies du Mosch is het goed bewaarde geheim achter heel veel succesvolle muzikale producties. Zo voerde het Metropole Orkest haar muziek uit in Paradiso bij het afscheid van dichter des vaderlands Ramsey Nasr. Du Mosch had zijn gedichten op muziek gezet. Ook het Nederlands Blazers Ensemble voert regelmatig haar werk uit, onder meer in het Concertgebouw Amsterdam.

Marlies du Mosch en André Heuvelman doorliepen in de jaren 80 beiden het conservatorium van Rotterdam. Ze troffen elkaar pas jaren later weer, bij toeval. 

Klik hier om The Traveler te beluisteren!

15 september 2017

Andre was uitgenodigd om te spelen op het congres Sportief Verbinden, georganiseerd door NOC*NSF en VSG, op vrijdag 15 september. Het congres stond in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Johan Wakkie schreef er een mooi blog over. Klik hier >>>>>>.

8 juni 2017

Op tournee met het Rotterdams Philharmonisch Orkest in Azië gebeuren er soms mooie dingen als je op de fiets door Shanghai fietst…

27 april 2017

‘You’ll never walk alone’

In aanloop naar het kampioenschap van Feyenoord speelt Andre alvast ‘You’ll never walk alone’ op de Coolsingel. Het AD pikte het bericht op. Klik op de afbeelding om naar het nieuwsbericht te gaan.

26 april 2017

Op de radiozender Concertzender Actueel

waren Andre en Duco Akkerman te horen met hun verhaal over het geheim van de trompet. Klik op de afbeelding om naar de radio-uitzending te gaan.

6 april 2017

Andre Heuvelman bij 7 Ditches TV

7 Ditches TV is een online video interview platform voor ondernemers. In de rubriek Profiel interviewde Kim Coppes Andre over zijn rol als innovator, maar ook over zijn muziek als middel om mensen te verbinden en te inspireren.

19 februari 2017

Andre Heuvelman bij Podium Witteman

Bij Podium Witteman vertelde Andre zijn levensverhaal en speelde hij ‘Si dolce e’l tormento’ van Monteverdi, samen met zijn vaste ensemble Henri Kelder en Wilmar de Visser.

(klik op de afbeelding om naar het fragment te gaan)

Nieuws en media

 

 

 

 

 

 

Andre Heuvelman in Muziekgebouw Aan ‘t IJ

‘Open je oren’ – een voorstelling voor kinderen en hun ouders over de kracht van muziek, samen met Henri Kelder en Dieuwertje Blok.

Nieuws en media Nieuws en media Nieuws en media

 

 

 

 

 

 

9 februari 2017

Andre Heuvelman bij een bijeenkomst van VNO-NCW in Amsterdam.

Nieuws en media

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

http://www.lkca.nl/vrije-tijd/sport-en-cultuur/tips/blog-johan-wakkie-september-2017?utm_source=Sport+en+Cultuur&utm_campaign=1e367874d4-2016_06_Sport_en_Cultuur_Samen_Sterker&utm_medium=email&utm_term=0_0dabffaf82-1e367874d4-358072737

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin