Zaterdag 21 december 2019, DownTown Veenendaal

Op zaterdag 21 december is het eerste LAY DownTown event in Veenendaal.

Muzikant Andre Heuvelman, de meeste Veenendalers kennen hem van Klassiek aan de Grift en Nachtgeluiden, bedacht dit nieuwe concept dat alle zintuigen zal openzetten.

Stel je voor…je verzamelt je samen met 150 andere nieuwsgierigen buiten bij het pas geopende DownTown (voormalige Pniëlkerk) waarna we sereen de prachtig uitgelichte zaal betreden. We horen soundscapes en komen thuis. Thuis bij onszelf en elkaar. Je legt in stilte je meegebrachte yogamat of matrasje neer op de plek in de open ruimte die voor jou goed voelt.

Als iedereen zijn of haar plaats gevonden heeft dooft het licht langzaam en fade de soundscape uit. Een moment in stilte lig je daar, waarna de warme stem van Leneke van der Velde (sportschool Van der Velde) klinkt voor een mindful ontspanningssessie in het donker. Na de sessie van 45 minuten is er wederom stilte.

Dan starten Andre Heuvelman en zijn mede-musici het concert, ook in het donker. Muziek vanuit de barok, de renaissance, minimal maar ook improvisaties voeren je langs je eigen hart, gedachten en verlangens.

Na 45 minuten komt het licht in de ruimte weer op en start de soundscape. Je blijft nog even liggen en voelt, ruikt, hoort en ziet waar je bent. Een magische avond waar je even met jezelf was, even ruimte voelde in de waan van de dag. Dat is LAY Downtown.

Tickets zijn nu beschikbaar voor € 37,50 per persoon, inclusief:

>> 45 minuten mindfulness

>> 45 minuten concert

>> een gezonde smoothie met crudité

>> kop thee/koffie en water

Aanvang: 19.30 uur

Einde: 22.30 uur

LAY DownTown dankt de samenwerkende partijen in Veenendaal. Sportschool van der Velde en Cafe Plein 1913.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin