Andre is sinds zijn optreden bij Tedx Nijmegen in 2013 een regelmatige keynote speaker op corporate events, netwerkbijeenkomsten en congressen. ‘Ideas worth spreading’ is exact waar Andre als keynote speaker aan wil bijdragen.

Andre Heuvelman als keynote speaker

Andre heeft inmiddels zijn keynote speeches bij diverse grote en kleinere organisaties gegeven. Als keynote speaker deelt Andre niet alleen zijn levensverhaal, dat geënt is op passie, tegenslag, doorzettingsvermogen en veerkracht, maar hij vertelt ook met smaak over zijn inspirerende leven als topmuzikant en innovator bij zijn orkest. Onder andere Ziggo, KPN, EY, de Nederlandse Paralympische ploeg en gemeente Rotterdam wisten al geraakt te worden door Andre’s inspirerende verhaal en dito muziek.

klantlogo-andre-heuvelman

Wat doet een goede keynote speaker?

Een goede keynote speaker raakt je, neemt je mee in zijn verhaal of visie en zet je aan tot denken. Een goede keynote speaker nodigt je uit om op een andere manier naar dingen te kijken. Dat is exact wat Andre teweeg brengt met zijn keynote speeches. Keer op keer wordt zijn publiek diep geraakt door de kracht van zijn kwetsbaarheid, zijn muziek die direct binnenkomt en de manier waarop Andre zijn publiek in enkele seconden van hoofd naar hart brengt.

Activiteiten als keynote speaker

Andre verzorgde optredens bij o.a. Ziggo, Hay Group, de Nierstichting en was hij op uitnodiging van Radboud UMC keynote speaker op de European Listening and Healthcare Conference, waarbij hij aan de hand van zijn muziek het thema “Luisteren in de zorg” besprak.

Wat hij telkens weer merkt bij zijn activiteiten als keynote speaker, is de kracht van de combinatie van zijn persoonlijke verhaal en de thema’s zoals veerkracht, passie, zelfredzaamheid, innovatie, high performance en menselijk leiderschap. Omdat hij naast zijn verhaal ook trompet speelt, komen zijn woorden en muziek zonder kloppen binnen en raken diep. Juist die combinatie zorgt er dan voor dat mensen kwetsbaar ook hun eigen verhalen gaan delen. Andre geniet ervan als mensen door zijn verhalen en muziek hun maskers afdoen. Vanuit hun kwetsbaarheid, wetend wat hun handicaps zijn. Met daarbij altijd zijn hamvraag: wat is nou jouw trompet, datgene waarop je altijd kunt vertrouwen?

Andre is als keynote speaker ook verbonden aan Sprekershuys en Quality Bookings.

Kom in contact met Andre

Wilt u Andre ook laten raken met zijn inspirerende ervaringsverhalen? Neem contact met hem op.

Patrick van Vugt

Patrick van Vugt

Adviseur reputatie en organisatieontwikkeling / Woonplus Schiedam

Andre is behalve aardig, ook een gepassioneerd mens. Hij opende onze inspiratiesessie met een prachtig muziekstuk. Kippenvel! Daarna nam hij ons mee op zijn reis van kwetsbaarheid naar kracht door zijn persoonlijke verhaal te delen. Daarbij wist Andre de essentie van ons thema ‘anders kijken, anders doen’ op een inspirerende en pakkende manier te vangen in woord en muziek. Op indrukwekkende wijze wist hij ons te boeien en te binden. Hij is als geen ander in staat om met zijn persoonlijke verhaal anderen zelf te laten nadenken en ontdekken wat je kunt bereiken.

Annemarie de Jong

Annemarie de Jong

Partner / Better Future

“De ruimte die zijn muziek creëert om even stil te staan om verhalen écht te laten binnenkomen: een kunst op zich. Speels en binnen no-time naar de essentie.”

Hilde de Rooij

Hilde de Rooij

Relatiemanager / Nierstichting

"De Nierstichting heeft een sfeervol fundraising evenement in het Rijksmuseum georganiseerd. Al bij onze kennismaking toonde Andre zeer grote betrokkenheid. Op de avond zelf bracht Andre onder andere een prachtige vertolking van “Si dolce e’l tormente” van Monteverdi (“Hoe zoet is de kwelling”) en wist Andre onze gasten diep te raken. Zijn optreden sloot naadloos aan op de sfeer die de Nierstichting graag wilde neerzetten; bezield, verbindend en authentiek."

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin