Keynote talks

Andre neemt het publiek mee op zijn reis van kwetsbaarheid naar kracht door zijn persoonlijke verhaal te delen. Over hoe hij zijn handicap heeft overwonnen. Over hoe hij houvast vond in de muziek en zijn trompet. Inspirerende Keynote talks over zelfredzaamheid, doorzettingsvermogen, omgaan met veranderingen, empowerment en luisteren. Andre raakt, inspireert en zet aan tot actie met zijn verhalen en zijn muziek.

Andre is als keynote speaker ook verbonden aan het Sprekershuys en Quality Bookings.

Huib Broekhuis

Huib Broekhuis

Directeur / VDS Training Consultants

“André is als geen ander in staat een essentiële boodschap door middel van muziek over te brengen en mensen daarmee diep te raken.”

Noor Cloo

Noor Cloo

Director Marketing / Ziggo

“Het was muisstil toen Andre tijdens onze strategiesessie optrad. Iedereen in de zaal luisterde aandachtig naar het mooie levensverhaal van Andre. De veerkracht die hij toonde en de manier waarop hij zich kwetsbaar opstelde waren zeer ontroerend, zeker toen hij ook nog eens afsloot met zijn prachtige muziek. Het was een samenzijn dat velen ons zich nog lang zullen herinneren.”

Iris Kok-Holtmaat

Iris Kok-Holtmaat

Diversiteitsnetwerk RaboWomen / Rabobank

Met uitzicht op de skyline van Utrecht vertelde André Heuvelman met zijn prachtige muziek en een aanstekelijke kwetsbaarheid en enthousiasme zijn verhaal en daagde hij zijn toehoorders uit om op hun eigen podium te durven staan. Door zijn nuchtere aanpak om te gaan voor wat hij in de muziek wilde bereiken, heeft Andre een bijzonder levensverhaal te delen. André geeft de toekomst de ruimte en zorgt ervoor dat dit hem en tevens anderen inspireert. Het was een genot om de combinatie van kwetsbaarheid met muziek te ervaren en hiervan deel te mogen zijn.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin