Jij maakt uit!

Ik raak je door “wie jij bent” zichtbaar te maken.

Als enig kind van een hardwerkende lichtkunstenaar en een overbezorgde lieve moeder, heb ik tussen mijn 5e en 15e jaar vele vele uren alleen doorgebracht. Door alleen te spelen (mijn enige speelgoed waren poppen), heb ik geleerd om kloppende verhalen te maken, vol van schoonheid, fantasy en aantrekkingskracht. In die periode heb ik een talent ontwikkeld, 10 jaar meer ervaring met fantaseren en creëren dan de gemiddelde mens. En daar heb ik als creatief en vrijdenker nu mijn beroep van gemaakt.

Inmiddels heb ik geleerd dat mijn fantasieverhalen de wereld niet raken. Ze vliegen over hoofden heen. Ik heb jou of jouw bedrijvigheden nodig om mijn talent effectief in te kunnen zetten. Jouw “zijn” geeft mij kaders.

Ik zie je als een held, die het podium pakt en medespelers aan je visie weet te binden. Om vervolgens samen met hen de uitdagingen aan te gaan die op je pad liggen. De beren op de weg overwinnen. De toekomst schrijven we met elkaar.

Zullen we samen fantaseren? Werken aan je ware verhaal?

Ik voel me geaard en intens gelukkig als ik met anderen co-creëer. Als ik jouw wereld mag vertolken in beelden, weet ik dat mijn fantasy en conceptuele kracht meerwaarde heeft. Ineens sluiten mijn verhalen ergens bij aan: bij jouw karakterkompas en oerverhaal.

Als jij je durft open te stellen voor mijn visuele kracht, dan hou ik je een spiegel voor, de spiegel van the next level. Dat is mijn ding: anderen optillen, verrassen, zichtbaar maken en laten zien hoe mooi jouw wereld is via design.

Als je het eenmaal ziet dan ben ik weg…

Ron van Gils
Business Creative