Andre Heuvelman als dagvoorzitter

Andre wordt regelmatig als dagvoorzitter gevraagd bij evenementen, netwerkbijeenkomsten en congressen. Hij ziet het voorzitterschap als een balans tussen luisteren en inspireren. Deze balans brengt hij aan met woorden, maar ook met zijn trompet.

Vanuit zijn creatieve geest en beginner’s mind stelt hij vragen die soms zo voor de hand liggen dat niemand ze meer stelt. Hij daagt deelnemers uit om over de grenzen van hun aannames te stappen. Daardoor verdwijnt de formele zakelijkheid die dergelijke bijeenkomsten vaak belemmeren om werkelijk een verschil te maken.

Wat doen goede dagvoorzitters?

Een goede dagvoorzitter is een facilitator. Iemand die prikkelt, doorvraagt en geen genoegen neemt met een oppervlakkig antwoord. Maar ook iemand die op een uitnodigende manier de ruimte geeft aan de opmerkingen, vragen of zorgen die deelnemers hebben. Een goede dagvoorzitter zorgt voor een rimpelloze sessie met een maximale uitkomst.

Activiteiten als dagvoorzitter

Andre ontwerpt samen met de opdrachtgever de inhoud van de sessie, als ware het een muzikale compositie, met thema’s die binnenkomen. Het enige dat Andre nodig heeft als dagvoorzitter, is vertrouwen van de opdrachtgever om samen op reis te gaan met het publiek, de sprekers en andere mensen die een bijdrage leveren. In zijn hoedanigheid als musicus maakte hij al veel out-of-the box programma’s die een groot publiek bijeen brachten. Hij weet de juiste snaar te raken en nodigt ook de mensen uit die niet geneigd zijn zo snel iets te zeggen. Kortom: interactie, echtheid, inspiratie en mensen in beweging brengen. Dagvoorzitter 3.0.

Andre inhuren als dagvoorzitter

Andre is een veelgevraagde dagvoorzitter bij congressen, netwerkbijeenkomsten of andere evenement. Andre is en blijft trompettist neemt dan ook altijd zijn trompet mee wanneer hij is gevraagd als dagvoorzitter. Andre inhuren op uw evenement? Dat kan! Neem contact met Andre op om achter de mogelijkheden te komen.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin