Motivational speaker

Andre is trompettist en performer op uw event. Hij is verbinder en motivator tijdens strategiesessies en (klant)evenementen. Daarnaast is hij creatief adviseur, motivational speaker, conceptenbedenker en programmamaker voor de (team)leiderschapsontwikkeling van uw medewerkers.

Andre speelt muziek die direct raakt en zijn performance brengt toehoorders direct van hoofd naar hart. Zijn verhaal is uniek en hij boeit zijn publiek door dichtbij te komen en de dialoog aan te gaan. Hij creëert daarmee grote impact en spoort aan tot actie. In de ontwikkelprogramma’s prikkelt Andre de intrinsieke motivatie door uw mensen te laten schitteren en te luisteren naar wat er leeft in uw organisatie.

Maar zijn inbreng gaat veel verder dan dat. Hij denkt graag met u mee over de inhoud van dergelijke events. Hij weet als geen ander hoe hij publiek kan raken, verbinden en inspireren en dat zijn uiteindelijk ook redenen waarom u uw events organiseert.

Wilt u meer informatie over wat Andre de innovator voor uw organisatie kan betekenen? Klik hier: mail@andreheuvelman.com.

klantlogo-andre-heuvelman


 

Showreel Andre Heuvelman from Andre Heuvelman on Vimeo.

Annemarie de Jong

Annemarie de Jong

Partner / Better Future

“De ruimte die zijn muziek creëert om even stil te staan om verhalen écht te laten binnenkomen: een kunst op zich. Speels en binnen no-time naar de essentie.”

Pieter-Bas Boertje

Pieter-Bas Boertje

Algemeen Directeur / Dechesne & Boertje

“In oktober 2014 opende André de Markthal in Rotterdam met een imponerende solo die raakte en ontroerde. André is niet alleen een topmuzikant, maar ook een prachtig mens. Ik kijk uit naar de volgende samenwerking!”

Huib Broekhuis

Huib Broekhuis

Directeur / VDS Training Consultants

“André is als geen ander in staat een essentiële boodschap door middel van muziek over te brengen en mensen daarmee diep te raken.”

Tex Gunning

Since I came home last night I am listening to your new album. Man, what a gift you are to this world!!! I love you and your music dearly.

Zie pagina Testimonials voor meer reacties van klanten.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin