Andre zorgt voor impact op uw corporate events. Niet alleen vanwege zijn ontwapenende persoonlijkheid, maar ook door zijn muziek die direct binnenkomt. Daarnaast denkt hij graag mee in het design van dergelijke events en daarmee het ‘raken’ nog meer te vergroten. Hij doet dit alleen, samen met (een) collega-muzikant(en), met zijn Live! B/ANDA of met zijn Live! Orchestra. In welke samenstelling ook, impact is gegarandeerd!

Klik hiernaast voor een impressie.

Patrick van Vugt

Patrick van Vugt

Adviseur reputatie en organisatieontwikkeling / Woonplus Schiedam

Andre is behalve aardig, ook een gepassioneerd mens. Hij opende onze inspiratiesessie met een prachtig muziekstuk. Kippenvel! Daarna nam hij ons mee op zijn reis van kwetsbaarheid naar kracht door zijn persoonlijke verhaal te delen. Daarbij wist Andre de essentie van ons thema ‘anders kijken, anders doen’ op een inspirerende en pakkende manier te vangen in woord en muziek. Op indrukwekkende wijze wist hij ons te boeien en te binden. Hij is als geen ander in staat om met zijn persoonlijke verhaal anderen zelf te laten nadenken en ontdekken wat je kunt bereiken.

Annemarie de Jong

Annemarie de Jong

Partner / Better Future

“De ruimte die zijn muziek creëert om even stil te staan om verhalen écht te laten binnenkomen: een kunst op zich. Speels en binnen no-time naar de essentie.”

Hilde de Rooij

Hilde de Rooij

Relatiemanager / Nierstichting

"De Nierstichting heeft een sfeervol fundraising evenement in het Rijksmuseum georganiseerd. Al bij onze kennismaking toonde Andre zeer grote betrokkenheid. Op de avond zelf bracht Andre onder andere een prachtige vertolking van “Si dolce e’l tormente” van Monteverdi (“Hoe zoet is de kwelling”) en wist Andre onze gasten diep te raken. Zijn optreden sloot naadloos aan op de sfeer die de Nierstichting graag wilde neerzetten; bezield, verbindend en authentiek."

 

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin