Community

 

 

Andre is een enthousiasmeur met eindeloos veel ideeën om mensen in de maatschappij met elkaar te verbinden. Enkele voorbeelden:

Stichting Alive!

bouwt met behulp van een excellent muziekaanbod bruggen tussen de ambities van burgers, het bedrijfsleven en lokale overheden. Andre is hiervan de geestelijk vader en artistiek leider. Zijn initiatief “Nachtgeluiden” is één van de vele ideeën die jaarlijks en ongesubsidieerd wordt uitgevoerd in de vorm van een bijzondere avond vol muziek en verbinding. Andere succesvolle initiatieven zijn: Toon! Veenendaal, Klassiek aan de Grift, U&i for Warchild en Stiekem Live!.

Voor meer informatie: klik hier.

Wij maken de school!

is een project dat wordt gedaan op (middelbare) scholen, waarbij kinderen aan de hand van kunst en muziek in een aantal workshops ontdekken wie ze zijn, waar ze goed in zijn en wat ze belangrijk vinden in de omgang met elkaar. Het doel: een veilige en prettige sfeer creëren met duidelijke afspraken, zodat ieder kind op zijn eigen niveau en op zijn eigen manier op school kan excelleren.

we R.

is een initiatief van Andre om Rotterdammers op een bijzondere manier te verbinden met ‘hun’ Rotterdam en alle mooie dingen die daar gebeuren. Inmiddels heeft weR. een groeiende groep enthousiaste fans en wordt het platform gevoed en gedragen.

Naar de website van weR.

 

 

 

 

 

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin