Patrick van Vugt

Patrick van Vugt

Adviseur reputatie en organisatieontwikkeling / Woonplus Schiedam

Andre is behalve aardig, ook een gepassioneerd mens. Hij opende onze inspiratiesessie met een prachtig muziekstuk. Kippenvel! Daarna nam hij ons mee op zijn reis van kwetsbaarheid naar kracht door zijn persoonlijke verhaal te delen. Daarbij wist Andre de essentie van ons thema ‘anders kijken, anders doen’ op een inspirerende en pakkende manier te vangen in woord en muziek. Op indrukwekkende wijze wist hij ons te boeien en te binden. Hij is als geen ander in staat om met zijn persoonlijke verhaal anderen zelf te laten nadenken en ontdekken wat je kunt bereiken.

Annemarie de Jong

Annemarie de Jong

Partner / Better Future

“De ruimte die zijn muziek creëert om even stil te staan om verhalen écht te laten binnenkomen: een kunst op zich. Speels en binnen no-time naar de essentie.”

Hilde de Rooij

Hilde de Rooij

Relatiemanager / Nierstichting

"De Nierstichting heeft een sfeervol fundraising evenement in het Rijksmuseum georganiseerd. Al bij onze kennismaking toonde Andre zeer grote betrokkenheid. Op de avond zelf bracht Andre onder andere een prachtige vertolking van “Si dolce e’l tormente” van Monteverdi (“Hoe zoet is de kwelling”) en wist Andre onze gasten diep te raken. Zijn optreden sloot naadloos aan op de sfeer die de Nierstichting graag wilde neerzetten; bezield, verbindend en authentiek."

Dick Sanderman

Dick Sanderman

Directeur / Muziekschool Rijssen en omstreken

Andre Heuvelman is een spreker met visie, die heel goed aanvoelt hoe een specifieke doelgroep moet worden aangesproken en tot reflectie kan worden geïnspireerd.

André Cats

André Cats

Chef de mission Paralympic TeamNL / NOC*NSF

André heeft tijdens onze kick-offbijeenkomst van het Paralympic TeamNL de aanwezige sporters en coaches door middel van muziek en woord geïnspireerd. Het thema was je dromen werkelijkheid maken. André heeft dromen en ambities in de muziek. Onze sporters hebben dromen in de sport. Rust en focus vinden in stilte voordat je gaat presteren in de volle hectiek. Het was knap om te zien dat André een grote groep met sporters van jong tot oud wist te boeien. Het was een indrukwekkende start van een mooie dag. André: dankjewel!!

Jan Willem Baud

Jan Willem Baud

voorheen CEO / NPM Capital

Wij hebben Andre gevraagd om samen met Marjan Minnesma het verhaal over duurzaamheid en de noodzaak tot actie te vertellen. De muziek, de vragen en het verhaal van Andre hebben diepe indruk gemaakt en ervoor gezorgd dat de presentatie van Marjan ons tot op het bot heeft geraakt. De muziek verdiept en verbindt. Aandacht voor duurzaamheid is in onze organisatie geen enkel punt van discussie meer.

Huib Broekhuis

Huib Broekhuis

Directeur / VDS Training Consultants

“André is als geen ander in staat een essentiële boodschap door middel van muziek over te brengen en mensen daarmee diep te raken.”

Noor Cloo

Noor Cloo

Director Marketing / Ziggo

“Het was muisstil toen Andre tijdens onze strategiesessie optrad. Iedereen in de zaal luisterde aandachtig naar het mooie levensverhaal van Andre. De veerkracht die hij toonde en de manier waarop hij zich kwetsbaar opstelde waren zeer ontroerend, zeker toen hij ook nog eens afsloot met zijn prachtige muziek. Het was een samenzijn dat velen ons zich nog lang zullen herinneren.”

Lucien Engelen

Lucien Engelen

Director / Reshape & Innovation Center Radboud

“At our TEDxNijmegen 2013 event he blew away the audience with his story and himself standing on one of his wooden boxes, alone, playing, loving his instrument, filling a 950-seat-theatre with his musical story.”

Pieter Bas Boertje

Pieter Bas Boertje

Algemeen Directeur / Dechesne & Boertje

“In oktober 2014 organiseerde Dechesne & Boertje in opdracht van ontwikkelaar Provast de opening van de Markthal in Rotterdam. André opende de Markthal met een imponerende solo met een stuk muziek te spelen dat raakt en ontroert. André is niet alleen een topmuzikant, maar ook een prachtig mens. Hij is altijd enthousiast en denkt gepassioneerd en betrokken mee over de opdracht. Ik kijk uit naar de volgende samenwerking!”

Xander Meijer

Xander Meijer

/ Native Circles

“Bewust of onbewust zie je mensen een traantje weg pinken, in hun eigen trance raken, het is alsof we weer even in contact komen met ons diepste wezen.”

Gert van den Ham

Gert van den Ham

Zelfstandig onderwijsadviseur

"André had maar een paar (inhoudelijke) woorden nodig om te begrijpen wat hij, samen met Joshua Samson, in een groter gezelschap van schooldirecteuren en intern begeleiders, zou moeten proberen tot stand te brengen. Zijn prachtige muziek koppelde hij aan een mooi eigen en verbindend verhaal dat ‘binnenkwam’ en inspireerde. Daarmee was de toon gezet voor een bijzondere en succesvolle bijeenkomst. André maakte het verschil!"

Kars Hazelaar

Kars Hazelaar

Voorzitter raad van bestuur / Opella

“In mei 2013 heeft het thema ’kleine dienst’ centraal gestaan op onze jaarlijkse Opella conferentie. We hebben daarbij verbindingen gezocht met het leven. Andre heeft ons op die dag meegenomen in zijn wereld, zijn leven en zijn muziek. Hij heeft ons laten zien dat het consequent nastreven van het behoud van eigen regie je tot grote dingen kan brengen. Hij sloot naadloos aan bij ons gevoel: muziek is leven en dat hoort bij ons.”

Caro Nieuwenhuis

Caro Nieuwenhuis

Partner / The Changery

"Het klikte vanaf het eerste moment tussen André en ons. Bij begeleiding van teams kan André samen met The Changery in een veranderproces in korte tijd met zijn muziek ontroeren en onderstrepen wat wij teweeg willen brengen: oprechte ontroering en ruimte voor mensen om hun echte verhaal te vertellen."


Bewaren

Bewaren

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Google PlusVisit Us On Youtube