8 juni 2017

Op tournee met het Rotterdams Philharmonisch Orkest in Azië gebeuren er soms mooie dingen als je op de fiets door Shanghai fietst…

27 april 2017

‘You’ll never walk alone’

In aanloop naar het kampioenschap van Feyenoord speelt Andre alvast ‘You’ll never walk alone’ op de Coolsingel. Het AD pikte het bericht op. Klik op de afbeelding om naar het nieuwsbericht te gaan.

26 april 2017

Op de radiozender Concertzender Actueel

waren Andre en Duco Akkerman te horen met hun verhaal over het geheim van de trompet. Klik op de afbeelding om naar de radio-uitzending te gaan.

6 april 2017

Andre Heuvelman bij 7 Ditches TV

7 Ditches TV is een online video interview platform voor ondernemers. In de rubriek Profiel interviewde Kim Coppes Andre over zijn rol als innovator, maar ook over zijn muziek als middel om mensen te verbinden en te inspireren.

19 februari 2017

Andre Heuvelman bij Podium Witteman

Bij Podium Witteman vertelde Andre zijn levensverhaal en speelde hij ‘Si dolce e’l tormento’ van Monteverdi, samen met zijn vaste ensemble Henri Kelder en Wilmar de Visser.

(klik op de afbeelding om naar het fragment te gaan)

Nieuws en media

 

 

 

 

 

 

Andre Heuvelman in Muziekgebouw Aan ’t IJ

‘Open je oren’ – een voorstelling voor kinderen en hun ouders over de kracht van muziek, samen met Henri Kelder en Dieuwertje Blok.

Nieuws en media Nieuws en media Nieuws en media

 

 

 

 

 

 

9 februari 2017

Andre Heuvelman bij een bijeenkomst van VNO-NCW in Amsterdam.

Nieuws en media

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Google PlusVisit Us On Youtube